Тернопільська філармонія запрошує на благодійний вечір музики

filarmoniyaЗ нагоди дня музики. ВЕЧІР У ФІЛАРМОНІЇ. Малий зал:. 17:00 – Музична афірмація. У темряві, при вимкненому світлі ви зможете насолодитися витонченим виконанням піаніста Олега Кирилюка, музика якого створить неймовірну атмосферу, де кожна нота проливатиметься у вашу душу, роблячи цей вечір незабутнім. Дозвольте собі відпочити від щоденних турбот і зануритися у вир мрій та спокою.

Фоє:
18:00 – Створення асоціативної картини під музичний супровід
Камерний склад академічного симфонічного оркестру виконає найкращі музичні твори світової класики. Під час прослуховування ви зможете поспостерігати, як талановиті художники малюють картини під впливом музики, розкриваючи перед вами свій творчий процес.
Також запрошуємо вас доєднатися до створення спільної картини, де кожен гість матиме можливість додати свій власний слід до творчого полотна.
19:00 – Аукціон картин, фуршет
Опісля відбудеться благодійний аукціон, під час якого будуть продаватися створені картини. Усі зібрані кошти будуть передані на благодійний фонд Musicians Defend Ukraine, що підтримує діячів музичної індустрії під час війни.
Великий зал:
21:00 – Майстеркласи, заключний концерт
І це ще не все! Запрошуємо вас взяти участь у майстер-класах з народного танцю, хорового диригування та гри на на народних музичних інструментах
Завершенням події стане заключний патріотичний концерт учасниками якого буде камерний хор "Бревіс", ансамбль танцю "Надзбручанка", ансамбль народної музики "Візерунок" та солістів філармонії. Не пропустіть цю чарівну подію, де музика, живопис, танці та майстер-класи з'єднаються в надзвичайний спосіб і створять вечір, що запам'ятається надовго. Приходьте разом з нами, щоб разом творити мистецький світ! Квитки у касі філармонії та на Karabas.com. Виручені кошти з аукціону будуть спрямовані на фонд підтримки ЗСУ «Musicians defend Ukraine». Довідки за тел.: (0352) 25-07-48; 097-942-02-88 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com