За підтримки Європейського Союзу: 1000 жінок отримають безоплатне навчання від Projector Foundation. Оголошено перший набір

Projector Foundation x EU x Мінекономіки 1Projector Foundation оголошує набір на онлайн навчання у сфері креативних та IT-індустрій для українок за кордоном та в Україні. Цей набір – перша хвиля масштабного проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей 1000 жінок. Ініціатива реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу та інформаційної підтримки Міністерства економіки України. Для участі можуть подаватися безробітні жінки, які вимушено виїхали через війну за кордон, або є внутрішніми переселенками віком від 18 років. Буде достатньо документа, що засвідчує статус переміщеної особи відповідно до країни, в якій ви перебуваєте, або підтверджує статус внутрішньо переміщеної особи (довідка ВПО).  Податися на навчання, що стартує у листопаді, можна за такими напрямами:

Дедлайн подачі заявок: 14 листопада 2023 року (вівторок, о 23:00).

  • Структура курсів дозволяє студенткам не лише отримати теоретичну базу знань, але й закріпити набуті навички на практиці. Протягом навчання студентки працюватимуть над кейсами реальних замовників, по завершенню навчання вони матимуть сертифікат та готовий проєкт для портфоліо. 
  • В рамках навчання студенткам надається HR підтримка. Учасниці навчальної програми Projector Foundation підготують свої резюме разом з HR та будуть готові розпочати кар’єру у креативному / IT секторі. Студенткам надається доступ до Projector Library — найбільшої онлайн-бібліотеки з більш ніж 640 лекціями від експертів з українських та світових компаній. Окрім цього, у випускниць курсів буде доступ до сервісу LEZO — це інструмент, який допомагає студентам знайти свого потенційного роботодавця, враховуючи навички та потреби обох сторін. 
  • Деталі щодо умов участі та реєстрації можна знайти за посиланням, а залишити заявку — у формі.
  • Projector Foundation —  фундація третьої хвилі, що розвиває креативний та інноваційний потенціал України через вільну освіту. Ми працюємо з пʼятьма напрямами: освіта для жінок, ветеранські програми, креативні індустрії, реформування профтехосвіти й підприємництво. Контакти для звʼязку: +380674397507 // Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. — Ольга Сиротюк, PR&Communication Projector Foundation

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com