ТОП дитячих автокрісел у 2023 році

best car seat 2016 best baby seats for your kid sleeping child 001Автокрісло — незамінна річ для сімей із маленькими дітьми. Спеціальний утримуючий пристрій дозволяє правильно зафіксувати малюка в салоні та захистити його від ударів у разі дорожньо-транспортної пригоди. Виробники випускають максимально надійні моделі з безліччю пристроїв, які гарантують 100% безпеку та комфорт поїздки для дитини та її батьків. П'ятірка найкращих автокрісел 2023 року представлена ​​у статті.

BRITAX ROMER KIDFIX

Полегшена модель з інноваційною накладкою XP-PAD надійно захищає дитину від пошкоджень у районі шиї та грудей. М'яка та знімна оббивка забезпечує максимальну простоту догляду. Велике, широке сидіння та V-подібна спинка анатомічної форми роблять дитяче автокрісло зручним для малюка з будь-якою вагою та зростом. Система Ізофікс дозволяє надійно зафіксувати утримуючий пристрій у салоні. Ваговий діапазон автокрісла — від 15 до 36 кг.

Maxi-Cosi AxissFix Sparkling

Універсальне автомобільне крісло з якірним ременем забезпечує дитині 100% безпеку у подорожах. Візуальні світлові індикатори допомагають правильно розташувати сидіння у салоні. М'який підголівник регулюється по висоті та дозволяє зручно розташуватись і навіть поспати. Два варіанти установки дають змогу возити малюка по ходу або проти ходу руху автомобіля залежно від віку. Наявність вставки зі спеціального матеріалу запобігає ковзанню вкладки в чаші.

El Camino ME 1017

Перевірений польський бренд випускає недорогі, але якісні дитячі товари, і це автокрісло не є винятком. Регульоване положення спинки дозволяє підлаштовувати сидіння під анатомічні особливості малюка. Поліестерова оббивка з додаванням натурального, повітропроникного льону допомагає дитині відчувати комфорт навіть у літню спеку. Підголівник, що рухається, «зростає» разом з малюком. П'ятиточкова ремінна система надійно утримує дитину навіть за різких зупинок.

RECARO TIAN ELITE SELECT

Ефектна модель від відомого виробника Рекаро охоплює всі вікові та вагові групи, що дозволяє не змінювати автомобільне крісло за ступенем дорослішання дитини. Унікальна система Seatfix не дає сидінню ворухнутися навіть у разі перевертання машини. Запатентована функція безпеки HERO забезпечує дитині надійну фіксацію без обмеження рухливості. Внутрішні п'ятиточкові ремені регулюються, залежно від комплекції дитини.

BeSafe iZi Twist B i-Size

Багатофункціональне автомобільне крісло стандарту ECE 129 i-Size продемонструвало відмінні результати на краш-тестах, що підтверджується документально. Практична функція повороту в обидві сторони дозволяє зручно садити малюка в сидіння і доглядати його під час поїздки. Вбудований захист від бокового удару SIP доповнений системою захисту голови Dynamic Force Absorber для максимальної безпеки. Ніжка упору в підлогу зміцнює встановлення автокрісла.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com