Від міської ради Тернополя на фронт поїхало ще 50 ударних FPV «бойових пташок»

50 дронів ЗСУ ТМР4 березня передали на передову чергову партію «бойових пташок». 50 FPV-дронів допоможуть нашим тернопільським захисникам виконувати бойові завдання. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Пряма мова мера

За словами міського голови, за дрони мерія заплатила більше 667 тисяч гривень. «Розвідувальну техніку, зокрема, квадрокоптери FPV SAG 7/IX в кількості 50 шт на загальну вартість 667 500  грн, Тернопільська міська рада передала в рамках програми громади «Обороноздатність». Про потребу в такому обладнанні звертались самі військові. Щиро дякують всім тернопільським підприємцям, усім тернополянам, які сплачують податки. Завдяки вам місто може допомагати нашим захисникам», - заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

1 березня передали чергову партію 60 FPV-дронів для наших Героїв-захисників. «Бойові пташки» отримали наші тернопільські воїни, які сьогодні виконують бойові завдання на лінії фронту. 29 лютого мерія передала ще 50 дронів FPV в комплекті з акумуляторами для одного зі спецпідрозділів. 28 лютого міська рада Тернополя закупила для наших захисників 290 FPV-дронів. Ударні дрони отримають шість військових частин та Національна поліція. 27 лютого 2024 року міська рада Тернополя передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті. Минулого тижня для військових передали 180 FPV-дронів, чотири квадрокоптери Mavic. Також тривають закупівлі квадрокоптерів DJI Mavic, комп’ютерної техніки та іншого потрібного обладнання для потреб військовослужбовців.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com