Триває обласний відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся!»

Не лінуйся РухайсяТернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» запрошує до участі у відеоконкурсі «Не лінуйся! Рухайся!»

 

Отож, як активно та з користю для здоров’я можна проводити вільний час, займаючись різними видами фізичної активності як на свіжому повітрі, так і у спортзалах та приміщеннях, і пропонується відобразити у відеороботах під гаслом «Не лінуйся! Рухайся!» тривалістю до 60 секунд. Триватиме конкурс до 30 листопада.

Відеоролики потрібно надіслати за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/. До конкурсу допускається лише одна робота одного автора.

Докладно ознайомитись з положенням конкурсу можна за посиланням.

Відеоролики учасників конкурсу «Не лінуйся! Рухайся!» будуть розміщені на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/. Переможці та призери визначатимуться за результатами онлайн-голосування. Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) до відеоролика. Триватиме голосування до 1 грудня, а результати конкурсу будуть опубліковані до 4 грудня.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com