На Тернопільщині кількість хворих на COVID-19 різко зростає

коронавірус 2321На Тернопільщині лабораторно підтверджено 43 випадки COVID-19, 1 – летальний.

За даними Тернопільського штабу для боротьби з крнавірусм, у Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10 годину 28 березня на лікуванні перебуває троє пацієнтів з підтвердженим COVID-19.

В інфекційному відділенні - одинадцятирічна дитина та її мама з Монастириського райо

ну, яких госпіталізували раніше. Стан хворих – відносно-задовільний.

Також в реанімаційному відділенні лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 роки, з Кременецького району. У неї підтвердили COVID-19. Стан дитини – важкий-стабільний, підтверджена пневмонія. Ймовірне джерело інфікування – родич, який повернувся з Польщі.

Ще двоє дітей зараз в інфекційному відділенні міської дитячої лікарні - з підозрою на COVID-19. Їх стан – середньо-важкий. Пневмонії у дітей немає. Чекають на результати лабораторного дослідження.

Від початку епідемії коронавірусу в Україні підтверджено 2 випадки COVID-19 серед жителів Тернополя.

Двоє чоловіків з Тернополя – 55 і 62 роки, в яких підтвердили COVID-19, знаходяться на амбулаторному лікуванні. Медики обстежили людей, які контактували з ними.

Станом на 10 годину 28 березня в Тернопільській міській лікарні №3 на ізоляції перебуває двоє контактних з хворими на COVID-19.

У Тернопільській лікарні швидкої допомоги станом на 10 годину 28 березня перебуває троє хворих на COVID-19, ще троє - з підозрою.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com