Тернополяни на інвалідних візках можуть скористатися службою супроводу

sotsialne taksi 2021На базі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення запрацював диспетчерський пункт, що координує роботу «Соціального таксі».

Відтепер жителі Тернопільської громади, котрі пересуваються на інвалідних візках, зможуть скористатися не лише спецтранспортом з підйомником «Соціальне таксі», а й послугами служби супроводу.

Працівники служби супроводу пройшли спеціальний інструктаж. Супроводжуючі особи допомагатимуть людині на візку дістатися до будь-яких установ соціальної сфери, закладів охорони здоров'я та інших об'єктів інфстраструктури, що розташовані на території Тернополя.

Для отримання даної послуги особам з інвалідністю на візках або їхнім законним представникам необхідно попередньо (за один – три дні до) звернутися у центр соціального обслуговування населення (вул. Лисенка, 8), або за телефонами: (0352) 23-56-68, 067-4611075.

Звернемо увагу, наразі у Тернопільській громаді проживає близько 500 людей з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних візків.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com