5 пожеж минулої доби гасили рятувальники на Тернопільщині

пожежа п 543412 липня пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 5 пожеж на території Тернопільської області, -зазначають в обласному управлінні ДСНС.

Черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної ліквідована пожежа, що виникла о 10:28 на покрівлі житлової будівлі в с. Супранівка Підволочиської ТГ Тернопільського району. Під час гасіння дану будівлю врятовано. Вогнем знищено перекриття та речі домашнього вжитку на площі 5 м.кв.

Цього ж дня о 10:43 черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідована пожежа сухої трави, що виникла на площі 0,03 га, на відкритій території поблизу с. Староміщина Підволочиської ТГ Тернопільського району. Під час гасіння пожежі не допущено поширення вогню на житлову будівлю.

Об 11:38 черговими караулами 18-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин, спільно з вогнеборцями місцевої пожежної команди с. Козлів. ліквідована пожежа на покрівлі господарської будівлі в с. Великий Ходачків Підгороднянської ТГ Тернопільського району. Під час гасіння пожежі врятовано один житловий будинок та три господарські будівлі. Вогнем знищено та пошкоджено шиферне покриття та перекриття господарської будівлі на площі 50 м.кв.

Близько 11:50 черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідована пожежа тюків із соломою на відкритій території в с. Пилява Трибухівська ТГ Чортківського району. Вогнем знищено тюки з соломою на площі 10 м.кв.

Ввечері о 19:24 черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення ліквідована пожежа сухої трави, що виникла на території гаражного кооперативу «Комунальник», в м. Тернопіль на вул. Піскова, 10. Вогнем знищено суху траву на площі 0,05 га.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com