У Тернополі провели благодійний ярмарок і подарували малечі свято дитинства

8c56c408df93114a1cd990e81fac838eПаляниця-фест, кіт у вишиванці, патріотичний флешмоб та інші святкові атракції. В Тернопільській обласній бібліотеці для дітей відзначали Міжнародний день захисту дітей. Свято під гаслом «Миру і щастя всім дітям на світі» проходили у двох локаціях – в самій книгозбірні та на Театральній площі міста Тернополя.

Для читачів бібліотеки та усіх, хто спонтанно приєднався до святкового дійства бібліотекарі провели низку цікавих заходів, а саме: книжкову інсталяцію «Я маю право на…», бібліомікс «Літо зустрічаємо, всіх дітей вітаємо!», гру-мандрівку «Подорож у країну права», бібліотусівку «Дитинство – країна розваг та мрій», виставку творчих робіт «Руками юних фантазерів» та багато інших.

IMG 7587

Яскравих емоцій дітлахам додав патріотичний фейс-арт «Намалюю тобі настрій» та флеш-моб з парасольками, який символізував захист прав дітей України та цілого світу.

Головною подією Дня захисту дітей став благодійний ярмарок «Паляниця-фест», метою якого було зібрати кошти для маленьких українців, які постраждали від російської агресії. Для ярмарку бібліотекарі приготували випічку, домашні ласощі на будь-який смак.

До «солодкого розпродажу» приєднались представниці центру безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Максимюк та Ірина Ясінська, мама в декреті Наталя Підперигора, а  також внутрішньо переміщена родина Бурангулових.

819bcbd03b8a475bc3a0561a647fb805

Свою підтримку учасникам свята і зокрема організаторам благодійного ярмарку виявив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, завітавши разом з дружиною Мар’яною та колегами і зробивши щедрий внесок у добру справу.

Загалом з продажу смаколиків було виручено 8 000 грн. Звіт про адресатів грошової допомоги буде оприлюднений згодом на офіційних сторінках Тернопільської обласної бібліотеки для дітей у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Дякуємо усім, хто приєднався до свята дитинства та благодійного ярмарку. Добро все подолає, Україна переможе!

Редакторка Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Уляна Пилипчук

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com