На Тернопільщині жінка, яка шукала роботу, втратила власні заощадження

втратила гроші 678Жителька обласного центру хотіла влаштуватися на роботу, а натрапила на афериста, який збагатився за її рахунок.

Потерпіла знайшла в інтернеті оголошення про працевлаштування та написала «роботодавцю». Невідомий пообіцяв великий заробіток онлайн, однак для цього необхідно було повідомити персональні дані банківського рахунку для зарахування заробітної плати.

Не встигла тернополянка зробити, що її попросив аферист, як їй надійшло сповіщення про списання 3000 гривень. За допомогою вона звернулася до поліцейських.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб причетних до протиправної діяльності. 

Правоохоронці наголошують, щоб вберегти себе від збитків та не стати жертвою шахраїв, слід пам’ятати, що шахрайство з працевлаштуванням зазвичай розпочинається з пропозиції отримання великої заробітної плати в іноземній валюті. При цьому не потрібні ні освіта, ні досвід роботи. Натомість пропонується робота вдома. Все закінчується тим, що немає ні грошей, ні роботи.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com