На вулиці Михайла Грушевського не буде масштабної реконструкції

grushevskogo 25 07 23У деяких ЗМІ опублікована інформація, нібито Тернопільська міська рада виділила на реконструкцію вулиці Михайла Грушевського понад 90 мільйонів гривень. Наголошуємо, що ця інформація не відповідає дійсності, оскільки міська рада не виділяла такі кошти на реконструкцію цієї вулиці. На цій ділянці ведуться лише аварійно-необхідні роботи на дощовому колекторі, що унеможливлять підтоплення вулиці. Звертаємо вашу увагу на декілька ключових фактів:

1. На реконструкцію вулиці Михайла Грушевського розроблена проєктно-кошторисна документація, у якій передбачена вартість виконання усіх робіт, включно з ремонтом інженерних мереж, проїзної ділянки, тротуарів та інших робіт благоустрою.

2. Проведені тендерні процедури, якими визначено переможця робіт.

3. Проте, враховуючи воєнний стан, на вулиці Михайла Грушевського планується виконати лише роботи з влаштування вітки дощового колектора, які унеможливлять підтоплення даної ділянки під час проливних дощів. Інші роботи виконуватися не будуть, відповідно кошти у сумі 90 мільйонів міською радою на цей об’єкт не виділялися.

У зв’язку з цим, звертаємося до журналістів спростувати зазначену ними інформацію та надалі для уточнення звертатися за офіційними коментарями або надсилати запити.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com