Сергій Надал: 5 листопада «Допомога армії від Тернополя» знову вирушає на передову

Допомога АрміїїКожен бажаючий може передати посилку своїм рідним та близьким захисникам та захисницям

5 листопада на базі управління соціального захисту міської ради Тернополя водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправляться у чергову поїздку до наших захисників. Цього разу – у напрямку Дніпровської, Харківської та Донецької областей. «Збираємо чергові вантажі для наших захисників. Вантажі доставлять на позиції, де воюють наші тернополяни. Захисники зможуть отримати посилки від своїх рідних. Також необхідні речі передають небайдужі тернополяни та волонтери. Окрім того, вантаж доукомплектували й речами, які розміщені на гуманітарних складах. Волонтери «Допомога армії від Тернополя» виїжджають 5 листопада у напрямку Дніпровської, Харківської та Донецької областей», - розповів Сергій Надал.

Де можна передати посилки

Усі охочі передати посилки своїм рідним та близьким, котрі проходять службу за цими напрямками, можуть приносити їх за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. Графік роботи центру:

понеділок-четвер – 08:00-17:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

п’ятниця - 08:00 - 16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

субота, неділя – вихідний.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном – (067) 009-15-40.

Нагадаємо

Кожен захисник Тернопільської громади може отримати комплект термобілизни та індивідуальну аптечку. Для цього необхідно звернутись до Тернопільського міського територіального центру обслуговування населення, що за адресою вул. Миколи Лисенка, 8. З собою потрібно мати документи: посвідчення учасника бойових дій або ж довідку військкомату. Якщо термобілизну та аптечку хочуть отримати та передати захиснику його родичі, то їм необхідно мати документи, що посвідчують родинні зв’язки та копії документів військового.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com