Тернополянин Тарас Радь здобув три «золота» на чемпіонаті України із зимових видів спорту

inva rad yavoriv 03 2020 1Впродовж трьох днів на Львівщині, тривав чемпіонат України із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушенням зору.

Три золоті медалі здобув на цих змаганнях представник Тернопільського «Інваспорту», студент факультету фізвиховання Тернопільського національного педагогічного університету, майстер спорту України міжнародного класу Тарас Радь.

Виступаючи серед чоловіків у категорії «сидячі», клас LW 10-12, Тарас став переможцем, посівши перші місця у лижних гонках-спринт на дистанції 1,6 км, лижних гонках на дистанції 5 км та у біатлоні-спринт на дистанції 7,5 км.  Учасниками змагань стали і ще двоє представників Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» Андрій Євтушенко та Володимир Черниш.

Готував спортсменів до змагань заслужений працівник з фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак, - повідомляє Тернопільський регіональний Центр «Інваспорт».

В обласному управлінні фізичної культури та спорту зазначають, що з 12 до 23 березня 2020 року Тарас Радь братиме участь у чемпіонаті та фіналі Кубку Світу із зимових видів спорту, який проходитиме у шведському місті Естерсунд.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com