Вперше в Україні: У Тернополі створили електронний реєстр допомоги Збройним силам України На сайті розміщена інформація про всю допомогу нашим Героям: яку передали і яка формується

Реєст Допомоги PCE2Щоб кожен зміг побачити перелік переданої для наших воїнів допомоги, у Тернополі, вперше серед українських міст, створили електронний Реєстр переданої допомоги від Тернопільської міської ради Збройним силам України. Ознайомитися з ним можна за цим посиланням https://bit.ly/40zzIZd.

Мер Тернополя подякував платникам податків

Мер Тернополя поінформував, що інформація вказана станом на листопад 2023 року. Реєстр буде постійно поповнюватися новою допомогою для наших воїнів. «З початку повномасштабного вторгнення Тернопільська міська рада відповідно до запитів військових підрозділів передає допомогу на фронт. Я хочу подякувати в першу чергу платникам податків, завдяки яким з бюджету міста було направлено кошти на придбання всього необхідного, а також підприємцям, які долучалися до допомоги», - повідомив Сергій Надал.

Як відбувається фінансування допомоги армії

Мер Тернополя розповів, що налагоджена особиста співпраця з командувачами військових частин. На фронт вирушає та допомога, яку потребують військові. «Тернопільська міська рада є офіційним органом. Всі закупівлі відбуваються з використанням системи Прозоро, як того вимагає законодавство. Тому керівники військових підрозділів звертаються офіційним листом у міську раду, після проведення закупівель отримують допомогу. Наголошую, за особистим підписом, печаткою керівника підрозділу про те, що саме отримали, в якій кількості і так далі. Передаємо дрони, амуніцію, замовляли пошиття форми. Особисто їздив не раз на фронт, спілкувався з хлопцями про потреби і працюємо над організацією допомоги», - заявив Сергій Надал.

Тернопіль продовжуватиме допомагати нашим Героям

Міський голова також зазначив, що незважаючи на вилучення заднім числом з бюджету міста військового ПДФО, Тернопіль буде продовжувати допомагати нашим захисникам та захисницям. «Хочу наголосити, що два дні тому депутати Верховної ради підтримали Закон, згідно якого вилучають з бюджету міста Тернополя, та і усіх міст України, податок на доходи фізичних осіб (ПДФО), який сплачується військовослужбовцями, правоохоронними органами і ДСНС. Роблять це з 1 жовтня, заднім числом. Це складна ситуація вкінці календарного року, вкінці бюджетного року, але є необхідність забезпечити повну виплату заробітної плати всім працівника бюджетних установ, проведення опалювального сезону, але незважаючи на це, ми будемо працювати над тим, щоб продовжувати допомагати і підтримувати наших військових», - підсумував Сергій Надал.

Реєстр Допомоги ЗСУ

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com