За матеріалами ДБР судитимуть водія, який спричинив смертельне ДТП на Тернопільщині Працівники ДБР завершили розслідування ДТП на Тернопільщині, в якому загинуло 3 осіб

P1030004Працівники ДБР завершили розслідування ДТП на Тернопільщині, в якому загинуло 3 осіб. Обвинувальний акт скеровано до суду. Трагедія сталася близько 20 години 19 березня минулого року поблизу с. Ярчівці Тернопільської області.

Водій легкового автомобіля - ад’юнкт докторантури та ад’юнктури Національної академії Нацгвардії України не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з вантажівкою. Як встановило слідство, водій порушив правила дорожнього руху , не стежив за дорожньою обстановкою, що призвело до зіткнення. Внаслідок ДТП на місці події загинуло двоє пасажирів – дружина водія та їх десятирічний син. Іще одна пасажирка від отриманих травм померла в лікарні. Тож водія обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України) Передбачене статтею покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратурау сфері оборони Західного регіону.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com