Юрій Фартушняк: Студія «Файне місто» купила і передала 5 FPV-дронів для захисників на передову

Студія Файне місто дрони 1За власні кошти студія «Файне місто» придбала 5 потужних FPV-дронів для українських захисників на передову. Їх закупили за кошти підприємства. Передали дрони Віктору Безпальку, який до війни працював у Студії «Файне місто», а з початку війни захищає Україну в лавах ЗСУ, зокрема несе військову службу в артилерійській бригаді.

  • Це ефективна зброя, тому я надзвичайно вдячний за надані круті дрони, які послужать нам для нашої країни. Ці дрони є дуже потрібними, чим більше дронів буде на фронті, тим ефективніше ми зможемо нищити ворога, – сказав Віктор.

На фронті FPV-дрони є чи не найнеобхіднішими засобами боротьби з ворогом, які оснащені функцією під назвою «Вид від першої особи» (FPV).

  • 24 лютого 2022 року стало днем, коли життя розділилося на до і тепер. До війни працівники Студії літали дронами для того, щоб створювати крутий контент. Тепер ми передаємо дрони для бойових завдань, для якнайшвидшої перемоги, - зазначив засновник Студії Файне місто Юрій Фартушняк.

У вмілих руках FPV-дрони виявляють високу маневровість, здатні швидко змінювати напрямок руху та проникати в обмежені простори, такі як люки танків. Ще однією перевагою є швидкість, адже деякі FPV-дрони розвивають її до 170 км/год і більше.

  • Дякуємо нашим воїнам за захист! Нехай «бойові пташки» нищать ворога і бережуть життя наших воїнів! – наголосила директор Студії «Файне місто» Марія Пачковська.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com