Сергій Надал: Від нашої Тернопільської громади передаємо на фронт нову партію розвідувальних дронів Mavic 3 для тернопільських захисників

Надал розвідувальні дрони15 лютого міський голова Сергій Надал передав чергову партію дронів для наших Героїв-захисників. Три розвідувальні квадрокоптери DJI Mavic 3 допоможуть знищувати московських окупантів на передовій. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Пряма мова мера

За словами міського голови, розвідувальну техніку закупили на загальну суму 240 240 грн. «Продовжуємо системно постачати на фронт розвідувальні та ударні дрони. Практично щодня на передову відправляємо «бойові пташки». Цього разу відреагували на звернення командира військової частини, де служать тернополяни. Мерія закупила та передала техніку на загальну суму 240 240 грн. Зокрема, це – три квадрокоптери DJI Mavic 3 pro для виконання бойових завдань. Дякую нашим захисникам за мужність та героїзм. Вдячний всім тернополянам, які сплачують податки. Разом до перемоги», - повідомив Сергій Надал.

Нагадаємо

14 лютого Тернопільська громада передала нашим Героям-захисникам дев’ять квадрокоптерів Mavic та 50 FPV-дронів. 12 лютого мерія Тернополя передала на передову для воїнів-артилеристів ще 30 ударних дронів. Наш Герої-артилеристи зараз стоять на першій лінії української оборони. 7 лютого міська рада Тернополя передала силам спецоперацій 100 ударних дронів. Того ж дня, мерія передала аеромобільній бригаді 20 ударних «бойових пташок».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com