Будівництво дитячого садка у Білій особисто оглянув Міністр розвитку громад та територій України

дитсадок Біла 1Днями Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов перебував з робочою поїздкою у Тернопільській області. Зокрема, інспектував реалізацію програми «Велике будівництво» та проекти, що фінансуються з Державного фонду регіонального розвитку.

Олексій Чернишов оглянув будівництво дитячого садка на 120 місць, що триває у селі Біла Тернопільського району. Плануєтеся, що вже восени цього року заклад зможуть відвідувати дошкільнята

Про власний дошкільний заклад місцеві жителі мріяли вже давно. Незважаючи на те, що село Біла є досить великим за площею та кількістю населення, батькам доводиться возити дітей до обласного центру.

«Держава підтримувала і буде підтримувати громади, які дбають про свій розвиток та благополуччя жителів, — наголосив Олексій Чернишов. — Програма «Велике будівництво» — це дієвий інструмент регіонального розвитку, адже саме реконструкція, будівництво доріг та об’єктів інфраструктури найбільш затребуване в суспільстві», - зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

дитсадок Біла 32

дитсадок Біла 2

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com