У Тернополі завершують будівництво основної частини Гаївського мосту

гаївський містУ Тернополі триває будівництво нового Гаївського шляхопроводу на вул. Об’їзна – Протасевича, частина ремонтних робіт уже підходить до завершення. Про це повідомляють в Управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.

«Частина робіт з будівництва нового Гаївського мосту поступово завершується. До 1 вересня будуть проводитися роботи по облаштуванню лише однієї частини шляхопроводу через залізничну колію. Працівники проведуть встановлення карнизних блоків, бар’єрного огородження та перил. Опісля ми приступимо до ізоляції даного шляхопроводу. Це буде основною стадією завершення частини будівництва цього об’єкта. Залишиться лише вкласти асфальтобетонне покриття», – розповідає Юрій Левкович, директор підрядної організації ТОВ «Тернопіль Мостобуд».

На даний час близько 25 працівники ведуть роботи на тій частині, де буде збудована під’їзна дорога на шляхопровід.

Як зазначалося раніше, по завершенню будівництва передбачено шість смуг руху, по три в обидві сторони. Однак, транспортна розв’язка не складається лише з одного шляхопроводу, будівництво іншого – у напрямку вул. Гайова – с. Великі Гаї передбачено на другому етапі реконструкції мосту.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com