Впродовж літа в Залізцях Зборівського району працювала школа плавання

Изображение 577 копия«Школа плавання» впродовж літа тривала в Залізцях Зборівського району. На місцевому мальовничому ставі там проходило навчання плаванню для дітей шкільного віку. Заняття проводились відповідно до вимог до занять з дітьми під час карантину.

«Плавання дуже корисне для здоров’я дітей та дорослих. Зокрема, це загартування організму, формування правильної постави та лікування сколіозу в комплексному лікуванні порушень постави, разом із масажем та лікувальною фізкультурою. Заняття проходили з червня по серпень, а навчались плаванню діти із смт. Залізці, навколишніх сіл і навіть Кременця, Львова та Києва, які приїжджали на відпочинок до своїх родичів», - розповідає директор Залозецького центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Богдан Омельчук.

Тренування передбачали інструктаж з техніки безпеки, загальнорозвиваючі та спеціальні вправи на суші, дихальні вправи. Кожна дитина спочатку навчалась плаванню кролем на грудях, потім на спині та техніці володіння брасом. Окрім цього, в кожне заняття були включені вправи, які тренують дихання. Впродовж десяти та більше занять усі діти оволодівали основними навичками плавання різними стилями.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com