У Тернополі провели флешмоб «Мій синьо-жовтий оберіг»

правпор 11Флешмоб «Мій синьо-жовтий оберіг» з нагоди відзначення Дня Прапора відбувся у Тернополі 23 серпня. Захід організували у парку ім. Т. Шевченка поблизу Алеї світлої пам’яті тернополян, які загинули у російсько-українській війні. Тридцяти п'ятиметровий стяг розгорнули юні мешканці Тернопільської області.

Голова ТОДА Володимир Труш взяв участь у розгортанні прапора та привітав усіх учасників із таким знаковим святом — Днем Державного прапора України.

«Саме прапор є символом, який впізнається у першу чергу. Наш жовто-блакитний стяг знають далеко за межами України. Він височіє на найвищих вершинах та у найвіддаленіших куточках нашої планети. Це той оберіг, який займає особливе місце у серцях українців, це кольори під якими ми здобуваємо перемоги й охороняємо свою незалежність», — зазначив Володимир Труш.

2 прапор

Також зазначимо, з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності на центральній алеї парку «Топільче» підняли та освятили найбільший в Тернопільській області 50-метровий синьо-жовтий стяг.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com