У Тернополі працює Гуманітарний штаб, де допомагають переселенцям й нашим захисникам

berezen2022У Тернополі у Центрі науки діє пункт надання допомоги мешканцям, які прибувають до нашого міста із постраждалих через воєнні дії регіонів України, а також допомоги захисникам.

Як розповіла начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христина Білінська, за час свого існування Гуманітарний штаб Тернополя опрацював понад 100 тонн вантажу, який спрямовується, як захисникам, так і переселенцям. Також щоденно 150 волонтерів допомагають внутрішньо переселеним громадянам з місцями розташування, забезпечують продуктами, водою, засобами гігієни, речами першої потреби. Ще понад 1600 осіб координують роботу штабу через засоби зв’язку.

Нагадаємо, з початку повномасштабного російського вторгнення на територію України, Тернопільська громада отримала гуманітарну допомогу з Польщі, Латвії, Німеччини.

Також звертаємо увагу, збір харчів, одягу та речей для жителів з інших регіонів триває. Залишати гуманітарну допомогу можна тут:

Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення, (вул. Лисенка, 8), цілодобово, тел. (067) 461 10 75;

Центр науки Тернопіль (площа Героїв Євромайдану, 4, графік роботи з 10.00 по 16.00 год).

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com