Головні тези з брифінгу ради штабу оборони 22-го березня

434334343443 434343Основні тези за пісумками брифінгу ради штабу оборони Тернопільщини 22.03.2022:

🔻 Зі збоями працюють онлайн-реєстри, повідомляють у Тернопільській ОВА, тому людей закликають звертатися у Центри надання адміністративних послуг області (ЦНАП).

🔻 Мешканців області закликають не боятися вибухів у кар'єрах, це погоджені дії, - голова обласної військової адміністрації Володимир Труш.

🔻 729 переселенців отримали медичну допомогу у лікарнях Тернопільщини. Також у наших медичних закладах народилося 59 малюків у людей, які приїхали з інших областей.

🔻 Кабінет міністрів України дав можливість людям, які взяли кредити перед війною, тимчасово не сплачувати відсотки. Та у Тернопільській ОВА наголошують, що кредити обов'язково потрібно сплатити.

🔻 Тернопільська ОВА звернулася до Уряду, щоб мито та ПДВ тимчасово зняли з ввезення транспортних засобів, які є у категорії вантажних авто та сільськогосподарської техніки.

🔻 Радіаційний фон у Тернополі нижче норми.

🔻 У Тернополі понад 6,5 тисяч дітей беруть участь у дистанційному навчанні, з них понад 600 – переселенці.

🔻 Тернопіль за час війни прийняв понад 12 тисяч переселенців, з них понад 3 800 залишилися у Тернополі на довший час проживання.

🔻 Будь-яка гуманітарна допомога повинна йти офіційно, кажуть у поліції, аби не було зловживань та крадіжок.

🔻 Поліція області вже почала документувати злочини РФ проти громадян України. Люди, котрі прибули з місць бойових дій і потерпіли чи стали очевидцями злочинів, вчинених військовими росії, можуть надати покази слідчим поліції.

Повідомляє «Телекомпанія TV-4»

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com