Зловмисниця, яка вирішила заробити на біженцях, сплатить 34 000 грн штрафу

штраф сплатитьТернопільський міськрайонний суд визнав винною 43-річну мешканку обласного центру. Жінка здавала в оренду вимушено переселеним особам чужу квартиру за значно завищеними цінами.

Нагадаємо, на гачок аферистки потрапили жителі столиці, які тікали від бомбардувань. Вони, приїхавши до Тернополя, почали шукати квартиру і натрапили на шахрайку. З

ловмисниця у перші дні війни сама винайняла помешкання за 4000 тисячі гривень в місяць, а на киянах вирішила заробити чималі гроші. Потерпілі платили 2500 гривень за добу, ще й з передоплатою. Жодних договорів чи документів орендодавиця їм не надавала.

На квартирі переселенці прожили 14 днів і почали шукати щось дешевше. Уже згодом вони дізналися, що потрапили в пастку аферистки.

Квартирними питаннями почали займатися правоохоронці. Підозрювану у шахрайстві розшукали. Її притягнуто до адміністративної відповідальності.

Згідно рішення суду порушниця зобов’язана сплатити штрафні санкції у розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 гривень.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com