На Тернопільщині нетверезий водій, втікаючи від поліцейських, спричинив аварію

етверезий водій 343434На Тернопільщині п’яний водій розбив свій транспортний засіб, в’їхавши у дерево, та пошкодив службове авто поліцейських.

Як з’ясувалося, патрульні міста Борщова намагалися зупинити водія автомобіля за порушення правил дорожнього руху. Останній проігнорував вимогу зупинки та натиснув на газ.

Під час переслідування втікач допустив зіткнення з деревом, відтак автомобіль, втративши керування, покотився на службовий транспортний засіб поліцейських,  завдавши йому механічних пошкоджень.

Аби якось залагодити те, що накоїв, 30-річний житель села Озеряни, котрий до того ж виявився нетверезим, став пропонувати поліцейським 500 американських доларів хабаря. Злочин задокументувала слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події.

Щодо зловмисника складено протоколи про адміністративні правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння; невиконання водієм вимог про зупинку; порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Також внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.

Триває досудове розслідування.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com