«Допомога армії від Тернополя»: Дрони для ЗСУ та тактичне спорядження для Нацгвардії

315032759 675542320608434 3515647639812867087 nЗбройні сили України звільнили правобережну Херсонщину, включно з самим Херсоном, від московських окупантів. У цій операції, яка безумовно увійде в новітні підручники по військовій науці, брали участь й військові підрозділи, які базуються або укомплектовані тернополянами. Щоб продовжувати успішно нищити ворога, українські воїни потребують конкретну й системну допомогу. Саме тому з Тернополя постійно йде допомога для підрозділів наших рідних захисників. Військові доповідають, що їм зараз потрібно, а волонтерські центри Тернополя готують відповідні вантажі, які регулярно йдуть на фронт.

Допомога армії від Тернополя

В середині листопада волонтери та водії центру «Допомога армії від Тернополя» відправлились у чергову поїздку до наших захисників. Кожен бажаючий має змогу передати посилки своїм рідним та близьким, які базуються у напрямку  Києва, Харківської та Дніпропетровської областей.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Графік роботи центру «Допомога армії від Тернополя»:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.

У Тернополі першочергово військова і гуманітарна допомога скеровується у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни. Для цієї мети діє Центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Дрони для ЗСУ

Нещодавно на аукціоні продано корпус радянського літака «МІГ-17» без силової установки та без навісного обладнання за 360 000 грн. у т.ч. з ПДВ. За виручені кошти від продажу літака та додаткове фінансування міська рада закупила для наших захисників три американські дрони. Деталі розповів міський голова Сергій Надал.

 «Після початку війни на вимогу тернополян було демонтовано пам’ятник радянського літака, який розміщувався при вході у парку Національного Відродження. Довго роздумували, як його використовувати і що з ним зробити далі. Відтак, на сесії міської ради прийняли рішення продати літак на відкритому аукціоні, а на виручені кошти –  придбати дрони для Збройних сил України. За ті кошти, які отримали від його продажу й додаткове  фінансування з бюджету, придбано три американські дрони, які обрали військові. Тож передаємо їх для нашої артбригади. Сподіваємось, вони допоможуть їм нищити ворога і швидше визволяти нашу землю», - пояснив Сергій Надал.

Тактичне спорядження для Нацгвардії

Також Тернопіль продовжує допомагати українським військовослужбовцям Національної гвардії України необхідними речами. Так, цими днями для наших тернопільських захисників із підрозділів Національної гвардії України передано 20 плитоносок. Уже незабаром бійці з необхідними спорядженням відправляться у місця проведення бойових дій. Нещодавно для потреб військових з Нацгвардії передано тактичне спорядження, а саме – п’ять далекомірів.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com