"Металург" – "Нива". Анонс матчу

nuvaУ четвертому турі чемпіонського раунду Vbet UA Першої "Нива" на виїзді зіграє проти запорізького "Металурга". ДЕ ГРАЮТЬ? Дане протистояння відбудеться на сусідній Львівщині, а саме у Моршині на стадіоні "Медик", який тимчасово став домашнім для запорізького колективу. Стартовий свисток пролунає о 15:30. Для "Ниви" — це найближчий виїзд навесні.

"НИВА"

Після невдач у стартових турах, тренерський штаб "Ниви" протягом тижня ретельно готувався до майбутнього протистояння із "Металургом". В основну групу повернувся Богдан Козак, який пропустив старт чемпіонату через травму. Проте кадрові проблеми продовжують переслідувати жовто-зелених перед кожним весняним туром. Цього разу через ушкодження не допоможе команді Василь Танчак. А через дискваліфікацію гру пропустять Роман Слива та Арсентій Дорошенко. Водночас Сергій Атласюк зможе розраховувати на послуги Олега Соколова та Андрія Зіня, які пропускали матч із "Кременем".

"МЕТАЛУРГ"

Команда із Запоріжжя напрочуд вдало стартувала у весняній частині Vbet UA Першої. У стартових трьох турах — дві перемоги та одна поразка від львівських "Карпат". У попередній грі "металурги" на виїзді обіграли "Епіцентр" 1:2, але втратили одного із лідерів та основного голкіпера Назарія Байду, який отримав червону картку. Після матчу керівники запорізької команди направили протест у КДК, щодо вилучення, але поки його доля невідома. Достеменно відомо, що із "Нивою" основний кіпер суперника не зіграє. Зазначимо, що у складі "Металурга" виступає ексзахисник "Ниви" Владислав Дворовенко, який провів за тернополян 49 матчів.

ДЕ ДИВИТИСЬ?

Пряма трансляція матчу традиційно на ютуб-каналі ПФЛ. Також матч у прямому ефірі покаже телеканал XSPORT.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com