Зміни у русі транспорту на Тарнавського на 2 липня

remont zmini 1 lipnya 2023У зв’язку із проведенням ремонтних робіт, а саме - вкладанням асфальтобетонного покриття на вул. Мирона Тарнавського, від перехрестя з вул. Київською до кільцевої розв’язки Мирона Тарнавського – Василя Симоненка,  до 10:00 год 2 липня буде перекрито проїзд з вул. Мирона Тарнавського в напрямку новобудов на вул. Олександра Смакули та в зворотному напрямку. Рух транспорту на вул. Мирона Тарнавського, від перехрестя з вул. Київською до кільцевої розв'язки Мирона Тарнавського – Василя Симоненка буде здійснюватись в реверсному режимі. Після обіду, при перекритті частини кільцевої розвязки Мирона Тарнавського – Василя Симоненка-Володимира Великого, рух з вул. Мирона Тарнавського на вул. Володимира Великого та в зворотному напрямку, буде закритий до кінця дня. Внесено зміни в рух громадського транспорту, а саме:

Тролейбусні маршрути:

  • №№10, 11 – до 12:00 проходитимуть з Східного масиву до вул. Збаразької по проспекту Злуки, без заїзду на вул. Київську. Після 12:00 – по встановлених маршрутах.
  • №8 – здійснюватиме перевезення за маршрутом «Газопровід – Ринок», без заїзду на вул. Леся Курбаса, Василя Симоненка.
  • №3 – не буде курсувати.

Автобусні маршрути:

  • №18, 19, 22, 22А, 35 – після обіду, при перекритті проїзду з вул. Мирона Тарнавського на вул. Володимира Великого, проходитимуть від вул. Мирона Тарнавського до ТРЦ «Подоляни» вулицями Василя Симоненка, Полковника Морозенка, далі по маршруту.
  • №38 – до 10:00 проходитиме через вул. Київську, без заїзду до розвороту біля новобудов на вул. Олександра Смакули. Після 10:00 – по встановленому маршруті.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com