Сергій Надал зустрів Різдво на передовій з нашими Героями Захисники отримали дрони та вантажівку

Надал на передовій 23.12На Різдвяні свята міський голова Тернополя Сергій Надал поїхав на передову до наших захисників та захисниць. Мер зустрівся бійцями, привітав військових зі святами та вручив нашим Героям квадрокоптери та вантажний автомобіль.

Дрони та вантажівка

Міський голова Тернополя передав бійцям необхідні вантажі. «Велика честь від імені Тернопільської громади вручити нашим захисникам на фронті квадрокоптери та вантажний автомобіль. Дякую кожному і кожній, хто захищає життя нації і свободу України. Слава всім нашим воїнам, які зараз на бойових завданнях! Слава нашому українському народові! Слава Україні!», - зазначив Сергій Надал. Також мер Тернополя привітав усіх з Різдвом та подякував за служіння всім, хто працює на нашу Перемогу. «Надзвичайна честь бути сьогодні на фронті поруч з нашими воїнами, тернополянами, які виборюють незалежність України. Від нашої громади дякую захисникам за те, що несете службу, боретеся зі злом та захищаєте рідну Україну. Дякую кожній родині, яка виховала таких українців – справжніх Героїв України! Дякую усім, хто допомогає і підтримує наших воїнів! Усім благодійникам, волонтерам, медикам, усім тим, чиї руки на знають спокою і плетуть сітки, готують їжу, в’яжуть та шиють! Кожній дитині, яка допомагає захисникам. Платникам податків, завдяки яким маємо можливість від міста передавати воїнам необхідну допомогу! З прийдешніми святами! Христос Рождається!», - підсумував Сергій Надал.

Працюють волонтери-стоматологи

Також на передовій на свята активно працюють тернопільські волонтери-стоматоли. «Наші лікарі Тернопільської міської комунальної стоматологічної поліклініки вже пролікували більше 40 воїнів у Донецькій області. Велика вам шана та дяка за допомогу нашим Героям. Бережіть себе!», - подякував Сергій Надал.

Нагадаємо

Нещодавно міська рада підписала договір із постачальником на придбання 1500 FPV дронів на суму 18 мільйонів гривень. Це не просто дрони. Це збережені життя наших Захисників. І такі закупівлі будуть продовжувати.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com