П’яний тернополянин зі зброєю погрожував вбивством неповнолітній дівчині

погроза вбивствомКримінальне провадження за статтею 129 ККУ поліцейські розпочали щодо 19-річного тернополянина. Нетверезий молодик погрожував вбивством неповнолітній дівчині.

На лінію «102» зателефонувала 17-річна жителька села Байківці і повідомила про те, що до неї на вулиці підійшов незнайомий хлопець і погрожував зброєю. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, потерпіла ще з двома подружками стояли неподалік магазину, коли до них підійшов молодик, назвався поліцейським і став вимагати документи. Дівчата не сприйняли всерйоз незнайомця і спробували уникнути його компанії. Тоді зловмисник вийняв пістолет і впритул приставив дуло до живота 17-річній дівчині. Перелякавшись, неповнолітні стали просити відпустити їх. Зловмисник відвів зброю і вистрелив у повітря.

Особу зловмисника поліцейські встановили. Ним виявися 19-річний житель обласного центру. Молодик був у стані алкогольного сп’яніння. Свій вчинок пояснити не зміг. У нього вилучили пневматичний пістолет та магазин до нього, в якому знаходилася одна металева кулька.

Розпочато досудове розслідування, зазначають у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com