Правоохоронці провели рейд тернопільським ринком

поліція 548333На Тернопільщині правоохоронці проводять рейди з виявлення фактів незаконного виготовлення та реалізації підакцизних товарів та функціонування несанкціонованих ринків. Крім того, перевіряють дотримання правил торгівлі на території організованих базарів.

10 листопада поліцейські спільно з представниками Держпродспоживслужби та муніципальної інспекції провели відпрацювання центрального ринку в Тернополі.

Зі слів головного спеціаліста управління Держпродспоживслужби Марини Діденко, торгівля у невстановлених місцях є небезпечною для покупців, адже товар, який реалізовується з рук, не пройшов ветеринарно-санітарної експертизи.

З початку профілактичних відпрацювань поліцейські задокументували майже пів сотні порушень правил торгівлі на ринках та понад сорок фактів торгівлі з рук у невстановлених місцях.

Щодо реалізації підакцизних товарів, то за останні два тижні поліцейські області склали 89 адміністративних протоколів та розпочали одне кримінальне провадження за незаконне виготовлення алкогольних напоїв. Вилучено понад 300 літрів сурогату.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com