Аварія у Бережанах: водій покинув розтрощене авто

Минулої ночі у Бережанах водій вщент розтрощив авто, врізавшись в дерево, а потім... спокійно вийшов і пішов у невідомому напрямку. Про ДТП повідомляє сайт 0352.ua.

dtp 61fe4978b0227

Камера відеоспостереження зафіксувала, як минулої ночі на великій швидкості після невдало виконаного повороту автомобіль врізався в сходи будівлі, тоді і в дерево, що росте поряд. Він сильного удару авто відкинуло на проїжджу частину.

Подія трапилася у місті Беражани поряд із магазином "Коровай", відео ДТП можна переглянути тут на сторінці "Береж Інфо". На щастя, в той момент на даному відрізку дороги не було перехожих та зустрічних автомобілів. Водій розбитого вщент авто, схоже, дивом не отримав серйозних ушкоджень внаслідок сильного удару. Він спокійно вийшов з автомобіля і, не гаючи часу, пішов у невідомому напрямку.

5454544545 876543256654456

Інший водій, який проїжджав тим відрізком дороги, переконався у відсутності постраждалих та викликав патрульних.

У коментарях до відео в соцмережі користувачі припускають, що водій міг бути нетверезим, тож, щоб уникнути більш серйозного покарання та відповідальності покинув місце аварії. Проте, це лише припущення, тож очікуємо на офіційні дані з боку патрульної поліції.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com