Муніципали здійснюють контроль за дотриманням правил благоустрою в акваторії Тернопільського ставу

motorniy choven 27 05 2022Муніципальні інспектори та екологічні служби з вчорашнього дня патрулюють акваторію Тернопільського ставу. Вони здійснюють контроль за дотриманням правил благоустрою, екологічного та іншого законодавства.

Днями працівники управління муніципальної інспекції, для роботи в акваторії Тернопільського ставу, отримали ще один плавзасіб – моторний катер Tuna 485 з підвісним двигуном Mercury 60, довжиною 4,6 м.

«Цей моторний плавзасіб буде патрулювати Тернопільське озеро з метою попередження, виявлення та документування адміністративних порушень у сфері благоустрою та природоохоронного законодавства. Його використання дозволить ефективніше виявляти та документувати правопорушення, оскільки з водного плеса можна виявляти не тільки порушення, які вчиняються на воді, а й порушення законодавства на прибережній смузі, - розповідає начальник управління муніципальної інспекції Ігор Максимів. - Так, як на Тернопільському ставі з кожним роком збільшується кількість плавзасобів, з працівниками Національної поліції плануються спільні навчання на предмет недопущення фактів керування плавзасобами без відповідних документі чи керування особами в стані сп’яніння».

Важливо, що катер обладнано сучасним сканером Lowrance, який дозволяє сканувати рельєф дна водойми, здійснювати пошук об’єктів під водою, зокрема, побачити незаконні та заборонені знаряддя вилову рибу, ятері тощо.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com