В обласному театрі актора та ляльки – прем’єра

poster 666У неділю, 27 вересня, Тернопільський обласний театр актора та ляльки презентуватиме прем’єру вистави «Урок для Ослика» Г. Паукша.

Вистава створена для наших найменших глядачів. Проте і дорослим буде чого повчитися та пригадати особливі моменти зі свого шкільного життя, запевняють лялькарі.

«Все має свої витоки з дитинства. Приходячи у школу, кожна дитина опиняється в ситуації внутрішнього конфлікту, коли з одного боку – необхідність набувати нові знання, щоб бути там, де відбуваються дива, а з іншого боку – небажання докладати зусилля і, як наслідок, падіння у яму з непотребом. Саме цим мене зацікавила п’єса Херманіса Паукша «Ослик», за якою ми створили виставу «Урок для Ослика», - ділиться режисер-постановник Олег Боков. - Ми поставили перед собою завдання наголосити на тому, що знання та навички, хоча й даються нелегко, але захищають майбутнє людини від необачних помилок і навіть фіаско».

Здійснити постановку для малечі нелегко. Як відомо, найменший глядач – найвимогливіший. Важлива кожна деталь вистави: від музики та акторської гри до декорацій та ляльок. Коли гармонійно все поєднати та вміло подати дитині, вона зможе легко та цікаво пізнавати світ через мистецтво.

Квитки можна придбати перед початком вистави. Початок сеансу об 11:00 та 13:30 год.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com