Дітей пільгових категорій відправили на першу оздоровчу зміну у табір на Тернопільщині

2 55353Діти пільгових категорій відпочиватимуть та оздоровлюватимуться протягом 21 дня у таборі «Лісовий» поблизу села Скоморохи Чортківського району. У табір на першу оздоровчу зміну відправили 100 школярів пільгових категорій.

За словами директора оздоровчого комплексу «Лісовий» Івана Кіндрата, у кожному будиночку є все необхідне, аби дітям там було зручно і комфортно. Заклад готовий прийняти протягом цього літа близько тисячі дітей.

1 6634463

«Крім оздоровчого табору «Лісовий», дітей прийматимуть ще три заклади – «Лісова пісня», «Барвінок» та «Збруч». Цього року ми плануємо оздоровити більш як 30 тисяч дітей. Це діти пільгових категорій: діти-сироти, діти, які позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, діти воїнів АТО. А також творчі та обдаровані діти», - проінформував начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів облдержадміністрації Андрій Човган.

Усі заклади, які будуть приймати дітей на відпочинок та оздоровлення цього сезону, пройшли всі перевірки щодо дотримання санітарних та інших вимог.

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com