Тернополян та гостей міста запрошують на аукціон "Файна справа""

aykcion25 травня о 16:00 в приміщенні Текстильник Sports Factory відбудеться перший БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН «ФАЙНА СПРАВА»! Завданням аукціону є об'єднання волонтерських та громадських організацій з однією метою - ДОПОМОГА ВОЇНАМ ЗСУ. Благодійний аукціон "ФАЙНА СПРАВА" це своєрідний майданчик, де:

- кожна волонтерська та громадська організація може представити власні лоти та долучитись до збору коштів на потреби наших Захисників!

- всі бажаючі (фізичні та юридичні особи) придбати лоти та підтримати своїм внеском чи донатом "файну справу" і пришвидшити, таким чином, нашу СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ!

Разом з Юля Мамчак, Olena Kalishchuk, Благодійна організація "Благодійний фонд "Промінь Сонця" - ми проти опіків, Olena Mudraya, Olha Danchenko, БК Тернопіль, ГО "Країна рівності і правди", Evgeniy Vornik, Bezgubenko Victoriya, Ірина Герман ми презентуємо лоти: військові трофеї, спортивні атрибути та витвори дитячого мистецтва! Всі кошти, виручені з аукціону, буде спрямовано на закупівлю сучасних військових засобів, медикаментів, засобів першої необхідності для успішної боротьби проти ру*ні. Організатори: Благодійний фонд «Тернопіль»,Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com