У Тернополі затримали зловмисника, який нападав та грабував жінок

грабіжникУпродовж чотирьох місяців мешканки Тернополя потерпали від невідомого чоловіка, який нападав на них та відбирав майно.

Більшість злочинів були зафіксовані на масиві Східний та в центральній частині Тернополя. Зловмисник нападав на жінок переважно вночі або рано-вранці, коли поряд нікого не було. Підстерігав своїх жертв на неосвітлених вулицях або у парках. Підбігав ззаду, збивав з ніг, затуляв рукою рот та забирав усі цінні речі. Суми збитків були різні: одні потерпілі оцінювали втрачене у 500 гривень, інші – у понад 3000 гривень, повідомляють у Відділі комунікації поліції.

За словами заступника начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гатанюка, в ході проведення комплексу слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний житель Підволочиського району. Чоловік вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Його підозрюють у восьми фактах відкритого викрадення чужого майна, поєднаних з насильством.

Як встановили правоохоронці, молодик почав грабувати тернополянок наприкінці листопада минулого року. Електричкою приїжджав до обласного центру і після вчинення злочину повертався додому.

Останній грабунок поліцейські зареєстрували 9 березня. Свою жертву, 23 річну тернополянку, нападник підстеріг поблизу Старого парку. Кинув її на землю, почав погрожувати та відібрав 300 гривень.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили у підозрюваного частину речей потерпілих.

За вчинене чоловіку  загрожує до 6 років позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com