Роботи з облаштування військового кладовища «Пантеон Героїв Тернополя» на вул. Микулинецькій будуть продовжуватися. Адже його облаштування підтримали у місті усі родини загиблих Героїв, окрім однієї – родини Стадників.

panteon 03112023Роботи з облаштування військового кладовища «Пантеон Героїв Тернополя» на вул. Микулинецькій будуть продовжуватися. Адже його облаштування підтримали у місті усі родини загиблих Героїв, окрім однієї – родини Стадників.

2.11.2023 року слідчим суддею Збаразького районного суду розглянуто в судовому засіданні клопотання прокурора Тернопільської окружної прокуратури про накладення арешт на частину земельної ділянки на Микулинецькому кладовищі, де похований Стадник Віталій Олегович, на час проведення експертних досліджень та отримання їх висновків. Дане клопотання прокурора задоволено, тобто на частину земельної ділянки, де похований Віталій Стадник, накладено арешт. Тернопільська міська рада буде подавати апеляцію на ухвалу Збаразького районного суду з метою подальшого забезпечення облаштування повноцінного «Пантеону Героїв Тернополя». Роботи з облаштування військового кладовища на місцях поховань інших загиблих Героїв на території Микулинецького кладовища будуть продовжуватися.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com