Дрони на фронт майже щодня: Надал від громади Тернополя передав унікальні квадрокоптери нашим захисникам

Дрони НадалСьогодні для захисників однієї з військових частин, що створена на базі Тернополя, передали унікальну розвідувальні дрони. Це чотири квадрокоптери AUTEL EVO MAX 4T на загальну суму 1 050 800 грн. Про це у соцмережах повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Пряма мова мера

«Продовжуємо звітувати! Ще чотири розвідувальні квадрокоптери AUTEL EVO MAX 4T передали сьогодні для захисників. Вони оснащені тепзовізійними камерами. Також на основі технології штучного інтелекту можуть автоматично ідентифікувати та фіксувати різноманітні типи цілей, наприклад, людей, що рухаються, або транспортні засоби та інше. Це обладнання ми закупили на звернення командирів військової частини. Дякуємо нашим захисникам! Слава Збройним силам України!», - повідомив Сергій Надал.

Характеристики квадракоптерів

Як зазначають військові, це потужний безпілотник, який забезпечує до 42 хвилин польоту, має IP43 клас захисту від погодних умов та до 7 000 метрів граничної висоти, діапазон передачі зображення – 20 км, а також можливість літати при швидкості вітру 12 м/с. Удосконалені датчики дозволяють літати у недоступних для GPS областях, а вдосконалений тепловізор відкриває нові можливості ідентифікації та відстеження об'єктів.

Нагадаємо

Міська рада оголосила в системі Прозоро тендер на закупку рекордної кількості 1500 ударних квадрокоптерів FPV типу на 24 млн грн. Українські ударні дрони – це ефективний механізм знищення ворожої техніки та військових. Тернопільські ударні квадрокоптери допоможуть нашим воїнам-Героям успішно знищувати рашистів.

Також у Тернополі діє Реєстр переданої допомоги від Тернопільської міської ради Збройним силам України, ознайомитись з яким можна у розділі «Е-сервіси».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com