Тарас Радь здобув ще одне «золото» на Кубку світу в Швеції

inva rad shvecia 01 2022 200 2У шведському місті Естерсунд цими днями проходить Кубок світу із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

У естафеті з біатлону (спринт) у класі LW 10-12 (сидячи) у складі національної паралімпійської збірної виступили Тарас Радь з Тернопільської області та Максим Яровий з Миколаївської області, які принесли команді України золоті нагороди.

Наразі в доробку України вже 9 медалей, серед яких 4 золоті, 4 срібні та 1 бронзова нагороди. Три з них на рахунку у нашого земляка Тараса Радя, адже, окрім «золота» у естафеті, спортсмен в попередні дні виборов золоту нагороду у лижних перегонах (спринт) та «срібло» у біатлоні (спринт).

Сьогодні, 1 лютого, фінальний день кубку світу, спортсмени змагатимуться в індивідуальних гонках.

Нагадаємо, що Тарас Радь - майстер спорту України міжнародного класу з лижних перегонів та біатлону, вихованець ДЮСШІ «Інваспорт», студент факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Тренер спортсмена - заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com