З іспанського міста Вільявісіоса-де-Одон до Тернополя прибула гуманітарна допомога

dopomoga z ispanii 25032022 1До Тернополя продовжують прибувати гуманітарні вантажі для допомоги внутрішньо переміщеним особам та для допомоги регіонам, які постраждали від бойових дій. Зокрема, цими днями до нас  прибув вантаж допомоги від ГО «Разом до України» з Вільявісіоса-де-Одон, що є муніципалітетом в Іспанії.

Серед отриманого: продукти харчування, засоби гігієни, дитячі суміші, іграшки, канцтовари, одяг та взуття, електрогенератори,  медикаменти, аптечки, турнікети, а також військове спорядження (розгрузки, наколінники, шоломи та окуляри). Допомога розвантажена у Гуманітарних штабах Тернополя, де їх далі будуть їх розподіляти у військові частини та потербуючим, а також частина допомоги одразу відправлена у будинок дитини «Малятко».

«Дякую кожному мешканцю з м. Вільявісіоса-де-Одон за єдність, підтримку і розуміння. Ваша допомога необхідна кожному, хто постраждав від російської агресії, багатьом внутрішньо переміщеним особам, що перебувають на Заході України та тисячам людей, які сьогодні знаходяться на територіях, що обстрілюються, - зазначтв міський голова Сергій Надал. – Ми вдячні кожному, хто допомагає в цей складний час».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com