В області триває відеоконкурс «Спортивне літо»

відео спортВідкритий обласний відеоконкурс «Спортивне літо» до 31 серпня триватиме на Тернопіллі. Усі бажаючі, які хочуть взяти у ньому участь, мають показати у відеоролику тривалістю до 60 секунд, як вони активно і по-спортивному проводять літо.

Відеоролики потрібно надсилати за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/.

Усі роботи мають бути авторськими, і допускається до конкурсу один відеоролик одного автора. Відеоролики, які надсилаються на конкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

– цифровий файл у форматі MP4 (тривалість якого не перевищує 60 секунд);

– колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва робіт повинна мати такий вигляд: Ім’я, Прізвище, вулиця, населений пункт, район (автора). (Наприклад: Руслан Бойко, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Бережанський район).

Роботи будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/, на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДАhttp://oblsport.te.ua/.

Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити «лайк» відеоролика. Також ще одну трійку призерів, за умовами проведення відеоконкурсу, визначає журі.

Результати конкурсу організатори розмістять 15 вересня 2020 року у Фейсбуці.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com