Хто переміг у «Тернопільській Озеряні 2023»

ozeryana9 вересня з нагоди Дня фізичної культури і спорту у парку Тараса Шевченка відбулися XXVII символічні легкоатлетичні змагання з бігу «Тернопільська Озеряна 2023» та «Озеряна KIDS». Дистанція для учасників пробігу складала 9 км навколо Тернопільського ставу.

Всього 250 спортсменів пробігли вказану дистанцію, з них 30 учасників долучилися до пробігу онлайн у своєму місті та підтвердили подолану дистанцію через додаток «Strava». Серед учасників онлайн формату «Озеряни» були шанувальники спорту з Америки, Німеччини та України, а також військові, які знаходяться неподалік від лінії бойових дій. Цьогоріч для учасників пробігу не було поділу на вікові категорії, відтак переможцями та призерами стали ті, хто увійшов до трійки лідерів серед чоловіків і жінок.

Переможцями серед чоловіків стали:

- Іван Стребков 30:22

- Павло Волуйкевич 31:06

- Ігор Заремба 31:14

Серед жінок:

- Тетяна Когут 35:30

- Ольга Носова 38:20

- Наталія Каїнська 38:37.

Кожен учасник отримав цікавий та пам’ятний номер і стартовий набір, а при перетині лінію фінішу - пам’ятну брендовану медаль та подарунки від партнерів. Окрім легкоатлетичного пробігу для дорослих був проведений пробіг і для дітей «Озеряна KIDS». Цьогоріч учасниками дитячої «Озеряни» стали діти від 0 до 11 років, а саме, 80 юних учасників, які долали дистанції від 260 до 760 м. Кожен учасник «також отримали подарунки та медаль учасника. Більше фото з події можна переглянути на сторінці Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення у Фейсбук. Організатори: управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради, Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com