Вдалося встановити водія, котрий збив неповнолітню. Скільки років йому загрожує?

naizdДорожньо-транспортна пригода, у якій травми отримала 16-річна дівчина, сталася у селищі Дружба Микулинецької громади. Водія-порушника, який залишив місце автопригоди, поліцейські встановили та розшукали того ж дня.

 13 жовтня близько 7 години ранку до співробітників відділення поліції №3 м. Теребовля надійшло повідомлення від медиків про те, що до них з тілесними ушкодженнями доставлено неповнолітню мешканку селища Дружба. Травми дівчина отримала внаслідок наїзду на неї невстановленого автомобіля. Як з’ясувалося, потерпіла переходила дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу, коли її збила автівка. У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили марку автомобіля та водія, причетного до ДТП. Це – мешканець одного зі сіл Теребовлянської громади. Транспортний засіб правоохоронці помістили на арештмайданчик.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com