Сергій Надал: Ще 7 ровідувальних дронів передали від Тернополя для ЗСУ

Дрони для ТягнибокаОлег Тягнибок та його побратими подякували тернополянам за допомогу

22 грудня у передріздвяну поїздку до тернопільських військовослужбовців вирушили волонтери центру «Допомога армії від Тернополя». Окрім пакунків від рідних та близьких нашим захисникам від Тернопільської громади також передано взуття, одяг, засоби гігієни, солодощі, генератори, старлінки і сім квадрокоптерів, а саме: три - DJI Mavic 3Т, один - DJI Matrice 30Т, три - Autel Evo Max 4Т. Цього разу волонтери відвідали захисників у Запорізькій, Донецькій та Харківській областях.

Дрони для військових

Міський голова Тернополя подякував Героям за служіння Україні та привітав з Різдвом Христовим. «Ще сім квадрокоптерів отримали наші захисники на фронті. Низько вклоняємося нашим воїнам! Дякуємо кожному й кожній, хто щодня обороняє Батьківщину! Нехай в новому році наше українське Різдво буде разом із дітьми, чоловіками, батьками, з усіма рідними, які зараз, в цю мить боронять незалежність України. Слава всім нашим захисникам та захисницям! З Різдвом Христовим!», - повідомив Сергій Надал. Тернопільській громаді подякував за допомогу лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок та його військові побратими. «Дякую Тернопільській громаді та міському голові за допомогу. Вона допоможе нам нищити московського окупанта. Цими дронами будемо бити ворога та виганяти його зі святої української землі. Україну переможе у цьому році. Слава Україні», - подякував Олег Тягнибок та його побратими.

Як вже повідомлялося

На Різдвяні свята міський голова Тернополя Сергій Надал відвідав на передовій наших захисників та захисниць. Мер зустрівся бійцями, привітав військових зі святами та вручив нашим Героям квадрокоптери та вантажний автомобіль.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com