Дрони для ЗСУ: За передноворічний тиждень Тернопіль передав на фронт більше півсотні розвідувальних квадрокоптерів різних типів

Дрони від ТМР десантникам 1Щотижня на передову вирушають десятки квадрокоптерів. Всі поставки виконують під конкретні запити командирів бойових частин. Так 29 грудня Тернопіль передав на передову ще 35 квадрокоптерів та зарядні станції на понад 6,1 млн гривень. Перед тим, 28 грудня, на передову відправили 5 дронів. А 24-25, коли міський голова Тернополя Сергій Надал особисто відвідував наших Героїв на передовій, нашим захисникам було передано 17 дронів. Таким чином, за передноворічний тиждень, Тернопіль передав на фронт 57 квадрокоптерів різних типів.

35 дронів та обладнання для них на більше 6 млн грн.

29 грудня, напередодні Нового року, для потреб тернопільських військових формувань міський голова Сергій Надал передав чергову партію сучасного обладнання – безпілотні літальні апарати, зарядні станції для коптерів та комплекти для підсилення сигналу на загальну суму 6 101 000 грн. Це обладнання на фронті є дуже необхідним у виявленні ворожих позицій, ідентифікації та відстеженні об'єктів.

Зокрема, передано: дві зарядні станції DJI ACC BATTER STATION BS30; шість комплектів Alientech для пультів (антени, кабелі, перехідники); 20 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Thermal; 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Enterprise.

Пряма мова мера

«Ще 35 дронів та зарядні станції передали для захисників на передову від нашої громади. Це 20 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Thermal, 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Enterprise, дві зарядні станції DJI ACC BATTER STATION BS30 та шість комплектів Alientech для пультів. Це обладнання придбане на звернення військової частини. Слава нашим захисника, які боронять Україну! У новому році будемо продовжувати допомагати ЗСУ!», - повідомив Сергій Надал.

Відповідне обладнання Тернопільська міська рада закупила на звернення військової частини в рамках «Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік».

Нагадаємо

28 грудня на звернення військових частин, міська рада закупила і передала п’ять квадрокоптерів загальною вартістю понад 793 899 грн, зокрема: два квадрокоптери DJI Mavic 3 Thermal; два квадрокоптери DJI Mavic 3; один квадрокоптер DJІ Matrice 30T.

25 грудня нашим захисникам від Тернопільської громади передано три - DJI Mavic 3Т, один - DJI Matrice 30Т, три - Autel Evo Max 4Т.

24 грудня, напередодні Різдва Христового,  міський голова Сергій Надал відвідав на передовій наших військовослужбовців та передав необхідну техніку. Одна з військових частин, що створена на базі Тернополя, отримала 10 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Fly More Combo та 10-ти тонний вантажний автомобіль марки Volvo, який військовослужбовці будуть використовувати для виконання поставлених завдань.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com