Чий 2024 рік за китайським календарем 

Згідно з китайською астрологією, кожен рік має свою тварину-покровителя, свій колір і стихію. Прийдешній 2024 буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Наступними роками Дракона будуть 2036, 2048, 2060 та 2072 роки. Дракон вважається символом імператорської влади Китаю, тому дуже шанований китайцями. У східній астрології рік Дракона вважається дуже благополучним, оскільки ця тварина славиться як врівноважена, спокійна, але в той же час цілеспрямована і харизматична істота. 

Коли настане 2024 рік за східним календарем і яким він буде

Східний календар відрізняється від всесвітнього, оскільки залежить від руху Сонця та Місяця. Китайський Новий рік Дракона розпочнеться 10 лютого 2024 року і закінчиться 28 січня 2025 року. Дуже важливо пам'ятати, чий рік 2024, щоб правильно його провести. Дракон - стійка, терпляча і мудра істота. Щоб завоювати прихильність символу року, у 2024 році важливо:

  • рости духовно;
  • переглядати свої пріоритети;
  • відмовитися від прив'язки до матеріального;
  • змінити спосіб життя;
  • не боятися змін.

Згідно з китайською мудрістю, Дракон допомагає цілеспрямованим людям, які прагнуть саморозвитку і не бояться робити помилки. Однак духовне зростання не буває простим, і без життєвих випробувань неможливо стати кращим. Хоч Дракон мудрий і терплячий, але він все ще залишається могутньою істотою, яку злити не слід. Але якщо відноситися до нього з повагою, то він допоможе подолати будь-які перешкоди і вийти з будь-яких ситуацій цілими і неушкодженими.

Якого кольору 2024 рік - у чому зустрічати для щастя

Ще нескоро в двері постукає 2024 - у чому зустрічати його, потрібно продумати заздалегідь. Щоб отримати схвалення Дракона, проведіть Новий рік активно або зробіть те, на що ви ніколи не зважилися б у звичайний день. Така рішучість сподобається покровителю року. Будинок на Новий рік 2024 рекомендується прикрасити яскравими гірляндами, а на святковий стіл подати щось вишукане. Вбрання на рік Дракона виберіть яскраве і зухвале. Новорічний образ можна доповнити рідкою брощею, намистом, браслетами або елегантними прикрасами. Дракон має слабкість до блискучих речей, тому тим, хто поважить символу року таким вбранням, він буде особливо прихильний. За матеріалами УНІАН