5 лютого стартує прийом документів для отримання фінансової підтримки до 150 000 грн на розвиток ветеранського бізнесу у Тернополі

zsy5 лютого розпочнеться прийом документів для участі у конкурсі для отримання фінансової допомоги до 150 000 грн на розвиток ветеранського бізнесу від Тернопільської міської ради. Ці кошти можуть отримати на конкурсних умовах військові, які вже звільнені з лав ЗСУ та які брали безпосередню участь у бойових діях та здійснення заходів з національної безпеки, а також їхні дружини або чоловіки.

Для отримання фінансової підтримки необхідно подати пакет документів у Центр надання адміністративних послуг  (вул. Василя Костянтина Острозького, 6), зокрема:

  • заяву;
  • проект розвитку бізнесу
  • документи, що підтверджують планові витрати на реалізацію проекту;
  • копію документа про безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів  з національної безпеки  і оборони України відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України) видана військовою частиною Міністерства оборони України, Міністерством внутрішніх справ України, Національною гвардією України та іншими утвореними відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів, виданого не раніше 24 лютого 2022 року;
  • копію свідоцтва про одруження (для дружин/чоловіків).

Фінансова допомога надається на придбання обладнання, сировини, матеріалів, комплектуючих; оренду приміщення та транспортних засобів, необхідних для реалізації бізнес-проекту; закупівлю ліцензійного програмного забезпечення; навчання та консультації з питань започаткування та ведення бізнесу. Кінцевий термін прийому документів 29.02.2024 року. Про дату розгляду конкурсною комісією поданих проектів заявників буде повідомлено додатково.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com