Міська рада Тернополя закупила нові дрони для ЗСУ На передову вирушили три квадрокоптери DJI Mavic на загальну суму маже 500 тисяч гривень

Дрони 31012024 7Міська рада отримала запит на дрони від однієї з військових частин, яка сформована на базі Тернополя. Запит був оперативно опрацьований і на передову для наших Героїв-захисників відправили ще три квадрокоптери DJI Mavic на загальну суму 491 747, 25 грн.

Пряма мова мера

«Передали ще два квадрокоптери DJI Mavic 3T та один дрон DJI Mavic 3 для військових від нашої громади. Велика вдячність платникам податків. Нехай ці дрони допоможуть нашим воїнам виконувати завдання. Бажаю хлопцям щасливої дороги і якнайшвидшої перемоги», – зазначив міський голова Сергій Надал. 

Нагадаємо

Нещодавно міська рада Тернополя закупила та відправила на фронт чергову партію ноутбуків та багатофункціональних пристроїв, які будуть допомагати нашим Героям нищити московського окупанта. Загалом, за декілька днів передано техніки на майже 1 млн 300 тис грн. Також для потреб захисників тернопільського батальйону, що входить до складу однієї з військових частин міста, передали автомобіль швидкої допомоги марки Мерседес. Авто придбали за кошти працівників міської ради. Воно відповідає усім необхідним характеристикам та обладнане базовими інструментами для надання первинної медичної допомоги (медикаментами, засобами особистої гігієни, перев’язувальними матеріали тощо).

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com