Сергій Надал: Тернопільські освітяни передають спеціальну вантажівку легендарній третій штурмовій бригаді

Освітяни Тернополя передають авто9 лютого Тернопіль передав для потреб третьої штурмової бригади («АЗОВ») рефрижератор та пальне. Кошти на придбання цього вантажного автомобіля збирали тернопільські освітяни: керівники шкіл та садочків, вчителі, вихователі, школярі та батьки.

Міський голова Тернополя подякував освітянам за їх волонтерську та допомогову діяльність, за їх постійну допомогу фронту. «Два роки поспіль від початку повномасштабного вторгнення наші освітяни не втомлюються. Щодня дитячі садки та школи плетуть сітки, шиють амуніцію, проводять різноманітні аукціони й конкурси, збирають кошти та постійно передають все необхідне для Збройних сил України. Сьогодні хочу подякувати керівникам шкіл та садочків, батькам, які долучились. Завдяки вашим спільним зусиллям вдалось придбати рефрижератор, який поїде напряму в одну із військових частин і  буде допомагати нашим військовим», - розповів Сергій Надал. У свою чергу представник бригади подякував місту та міському голові за постійну підтримку та допомогу, яка надається бригаді, а також вручили іменні подяки та розписану гільзу на згадку. «Тернополяни найкращі та найбільш патріотичні. Дякую всій громаді Тернополя. Рефрижератор вкрай потрібний для нашої служби тилу. Тепер ми будемо швидше і оперативніше доставляти продукти та інші речі на передову», - зазначив представник бригади.

Нагадаємо

Третя окрема штурмова бригада – добровольчий підрозділ, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення. Засновник – перший командир полку «Азов» Андрій Білецький. Третя окрема штурмова бригада сформована на тих самих принципах, на яких стоїть легендарний «Азов» та весь Азовський рух. Кістяком добровольчого загону Тероборони, створеного 24 лютого 2022 р., з якого починається історія бригади, стали ветерани полку «Азов» НГУ та представники Азовського руху. 9 березня загін був розширений до окремого полку спеціального призначення «Азов» у складі Збройних Сил України, а згодом реформований в окремий підрозділ Сил Спеціальних Операцій «Азов» ЗСУ. У січні 2023 р. ССО «Азов» перейшов до складу Сухопутних військ ЗСУ та був розширений до бригади.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com